(056) 371-51-53
(056) 371-51-54
(056) 371-51-55
UA

Пивні дріжджі при втомі


   Ось уже кілька десятиліть пивні дріжджі використовуються в медицині для підтримки природного обміну речовин , зміцнення імунітету , підвищення працездатності , поліпшення загального самопочуття. Основна цінність цієї біологічно активної добавки полягає в тому , що вона містить велику кількість вітамінів групи В (В1 , В2 , В6 , В9) , вітамін Е , макро -і мікроелементи , включаючи кальцій , магній , залізо , марганець , цинк та ін.
   Легкозасвоюваний білок (52% ), який знаходиться в пивних дріжджах, включає всі незамінні амінокислоти. Крім того , пивні дріжджі містять поліненасичені жирні кислоти ( олеїнову , арахідонову , ліноленову кислоти).
   Пивні дріжджі сприяють формуванню стійкості до дії несприятливих факторів навколишнього середовища ( важких виробничих умов , стресу і перевтоми ) , покращують засвоєння їжі , активують транспортні функції кишечника , мають імуностимулюючу і дезінтоксикаційну дії , сприяють виведенню токсичних речовин.
   Пивні дріжджі при втомі можуть бути рекомендовані лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування при незбалансованому і нераціональному харчуванні з метою оптимізації хімічного складу раціону харчування для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування імунної системи і як додаткове джерело вітамінів групи В , вітаміну Е , білків , амінокислот і мінералів (залізо , магній , цинк ) .
   Пивні дріжджі нормалізують стан нервової системи при депресивних станах , неврозах і як додатковий засіб при алергії , карієсі і остеопорозі .
 
Спосіб вживання: дорослим приймати 7-10 таблеток на добу за 10 хвилин до їжі , запиваючи водою.
Перед вживанням проконсультуватися з лікарем.
Курс прийому: 3-4 тижні, в подальшому курс вживання узгоджувати з лікарем.
Застереження при застосуванні: індивідуальна чутливість до компонентів .
Зберігати в сухому місці при температурі не вище 25С .
Термін зберігання : 24 місяці від дати виготовлення.
 
Висновок МОЗ від 11.10.2006 року № 05.03.02-04/48558
 
ТУ У 15.8-30192477-001-2003