(056) 371-51-53
(056) 371-51-54
(056) 371-51-55
UA

Пивні дріжджі з цинком


   Шалений темп життя, вплив забрудненої атмосфери, неправильне і незбалансоване харчування, відсутність режиму, дефіцит вітамінів, мінералів і білків, постійні стреси ... Список можна було б продовжити. Це прямо впливає на наше здоров'я, а значить, і на якість життя. Тому наш організм щодня має отримувати достатню кількість необхідних біологічно активних речовин. Їх джерелом є давно відомі своїми властивостями пивні дріжджі. Пивні дріжджі - справжнє диво природи. Цей продукт настільки багатий різними корисними речовинами, що він просто не може не володіти лікувальними властивостями.
   Пивні дріжджі є одним з найбільш цінних природних джерел повноцінного білка ( 52%), вітамінів В1, В2, В6, В9, Е, РР, Н і незамінних жирних кислот ( олеїнової, арахідонової та ліноленової). Такий унікальний склад пивних дріжджів визначається природним процесом вирощування мікроорганізмів на пивному суслі - екстракті ячмінного солоду і хмелю, який сам по собі є найбагатшим джерелом вітамінів, мікро-і макроелементів .
   Пивні дріжджі з цинком можуть бути рекомендовані лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування при незбалансованому і нераціональному харчуванні з метою оптимізації хімічного складу раціону харчування як додаткове джерело вітамінів групи В, вітаміну Е, білків, амінокислот і цинку та з метою створення оптимальних дієтологічних умов для нормалізації обміну речовин, нормалізації мікроциркуляції і обмінних процесів в тканинах, шляхом нормалізації окислювально - відновних процесів на клітинному рівні, для прискорення загоєння і утворення здорових клітин в ураженій тканині, необхідні при варикозному розширенні вен, набряках ніг.
 
Спосіб вживання: дорослим приймати 7-10 таблеток на добу за 10 хвилин до їжі, запиваючи водою.
Перед вживанням слід проконсультуватися з лікарем.
Курс прийому: 3-4 тижні, в подальшому курс вживання узгоджувати з лікарем.
Застереження при застосуванні: індивідуальна чутливість до компонентів .
Зберігати в сухому місці при температурі не вище 250 С .
Термін зберігання: 24 місяці від дати виготовлення.
 
Висновок МОЗ від 11.10.2006 року № 05.03.02-04/48558
 
ТУ У 15.8-30192477-001-2003