Ось уже кілька десятиліть пивні дріжджі використовуються в медицині для підтримки природного обміну речовин, зміцнення імунітету, підвищення працездатності, поліпшення загального самопочуття. Основна цінність цієї біологічно активної добавки полягає в тому, що вона містить велику кількість вітамінів групи В (В1, В2, В6, В9), вітамін Е, макро -і мікроелементи, включаючи кальцій, магній, залізо, марганець, цинк та ін.
Легкозасвоюваний білок (52% ), який знаходиться в пивних дріжджах, включає всі незамінні амінокислоти. Крім того, пивні дріжджі містять поліненасичені жирні кислоти ( олеїнову, арахідонову, ліноленову кислоти).
Пивні дріжджі сприяють формуванню стійкості до дії несприятливих факторів навколишнього середовища ( важких виробничих умов, стресу і перевтоми ), покращують засвоєння їжі, активують транспортні функції кишечника, мають імуностимулюючу і дезінтоксикаційну дії, сприяють виведенню токсичних речовин.
Пивні дріжджі з йодом можуть бути рекомендовані лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування при незбалансованому і нераціональному харчуванні з метою оптимізації хімічного складу раціону харчування для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування імунної системи і як додаткове джерело вітамінів групи В , вітаміну Е , білків , амінокислот і йоду ; як загальнозміцнюючий засіб при захворюваннях , пов'язаних з недостатністю йоду ; для нормалізації функції щитовидної залози.
Легкозасвоюваний білок (52% ), який знаходиться в пивних дріжджах, включає всі незамінні амінокислоти. Крім того, пивні дріжджі містять поліненасичені жирні кислоти ( олеїнову, арахідонову, ліноленову кислоти).
Пивні дріжджі сприяють формуванню стійкості до дії несприятливих факторів навколишнього середовища ( важких виробничих умов, стресу і перевтоми ), покращують засвоєння їжі, активують транспортні функції кишечника, мають імуностимулюючу і дезінтоксикаційну дії, сприяють виведенню токсичних речовин.
Пивні дріжджі з йодом можуть бути рекомендовані лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування при незбалансованому і нераціональному харчуванні з метою оптимізації хімічного складу раціону харчування для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування імунної системи і як додаткове джерело вітамінів групи В , вітаміну Е , білків , амінокислот і йоду ; як загальнозміцнюючий засіб при захворюваннях , пов'язаних з недостатністю йоду ; для нормалізації функції щитовидної залози.
Спосіб вживання: дорослим приймати 7-10 таблеток на добу за 10 хвилин до їжі, запиваючи водою.
Перед вживанням слід проконсультуватися зі лікарем.
Тривалість прийому 3-4 тижні, в подальшому курс вживання узгоджувати з лікарем.
Застереження при застосуванні: індивідуальна чутливість до компонентів .
Зберігати в сухому місці при температурі не вище 25С .
Термін зберігання: 24 місяці від дати виготовлення.
Перед вживанням слід проконсультуватися зі лікарем.
Тривалість прийому 3-4 тижні, в подальшому курс вживання узгоджувати з лікарем.
Застереження при застосуванні: індивідуальна чутливість до компонентів .
Зберігати в сухому місці при температурі не вище 25С .
Термін зберігання: 24 місяці від дати виготовлення.
Висновок МОЗ від 11.10.2006 року № 05.03.02-04/48558
ТУ У 15.8-30192477-001-2003