(056) 371-51-53
(056) 371-51-54
(056) 371-51-55
UA

Пивні дріжджі для поліпшення стану шкіри , нігтів і волосся


  Шалений темп життя, вплив забрудненої атмосфери, неправильне і незбалансоване харчування, відсутність режиму, дефіцит вітамінів, мінералів і білків, постійні стреси ... Список можна було б продовжити. Це прямо впливає на наше здоров'я, а значить, і на якість життя. Тому наш організм щодня має отримувати достатню кількість необхідних біологічно активних речовин. Їх джерелом є давно відомі своїми властивостями пивні дріжджі. Пивні дріжджі - справжнє диво природи . Цей продукт настільки багатий різними корисними речовинами , що він просто не може не володіти лікувальними властивостями. Пивні дріжджі є одним з найбільш цінних природних джерел повноцінного білка ( 52%), вітамінів В1, В2, В6, В9, Е, РР, Н і незамінних жирних кислот ( олеїнової, арахідонової та ліноленової). Такий унікальний склад пивних дріжджів визначається природним процесом вирощування мікроорганізмів на пивному суслі - екстракті ячмінного солоду і хмелю, який сам по собі є найбагатшим джерелом вітамінів, мікро- і макроелементів.
   Пивні дріжджі для поліпшення шкіри, нігтів і волосся можуть бути рекомендовані лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування при незбалансованому і нераціональному харчуванні з метою оптимізації хімічного складу раціону харчування як додаткове джерело вітамінів групи В, вітаміну Е, білків, амінокислот і мінералів ( залізо, селен, цинк, кальцій ) і створення оптимальних дієтологічних умов для нормалізації обміну речовин і для забезпечення нормального стану шкіри, волосся, нігтів.
 
Спосіб вживання: дорослим приймати 7-10 таблеток на добу за 10 хвилин до їжі, запиваючи водою.
Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.
Курс прийому: 3-4 тижні, в подальшому курс прийому слід погоджувати з лікарем.
Застереження при застосуванні: індивідуальна чутливість до компонентів .
Зберігати в сухому місці при температурі не вище 250 С .
Термін зберігання: 24 місяці від дати виготовлення.
 
Висновок МОЗ від 11.10.2006 року № 05.03.02-04/48558
 
ТУ У 15.8-30192477-001-2003