(056) 371-51-53
(056) 371-51-54
(056) 371-51-55
UA

Пивні дріжджі "Оригінальні "


   На людину постійно впливає ряд несприятливих факторів: інтенсивне забруднення навколишнього середовища, зниження якості харчування, порушення його балансу, дефіцит вітамінів, мінералів, білків, постійні стреси, розумові та фізичні перенавантаження. Все це негативно відображається на здоров'ї людей різного віку. Саме тому організм людини повинен отримувати достатню кількість необхідних біологічно активних речовин.
   Одним з найбагатших і здавна відомих природних джерел повноцінного білка ( 52%), вітамінів В1, В2, В6, В9, Е, РР, Н і незамінних жирних кислот ( олеїнової, арахідонової та ліноленової) є пивні дріжджі.
   Доведено, що дріжджі добре засвоюються шлунково - кишковим трактом, не викликаючи ні здуття живота, ні розлади функції кишечника. При їх вживанні поліпшується секреторна діяльність шлунка. Відзначено корисну дію дріжджів за наявності хронічного ентероколіту.
   Вдале природне поєднання в дріжджах білків і вітамінів групи В веде до поліпшення обміну речовин в кишечнику , кращому засвоєнню білків їжі .
Можуть бути рекомендовані лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування при незбалансованому і нераціональному харчуванні з метою оптимізації хімічного складу раціону харчування як додаткове джерело вітамінів групи В , вітаміну Е , білків , амінокислот і з метою загального зміцнення організму, для запобігання несприятливого впливу екологічних і виробничих факторів, а також як засіб для підвищення імунних сил організму, нормалізації обміну речовин при авітамінозі і для нарощування м'язів.
 
Спосіб вживання: дорослим приймати 7-10 таблеток на добу за 10 хвилин до їжі, запиваючи водою.
Перед вживанням слід проконсультуватися з лікарем.
Курс прийому: 3-4 тижні, в подальшому курс вживання узгоджувати з лікарем.
Застереження при застосуванні: індивідуальна чутливість до компонентів .
Зберігати в сухому місці при температурі не вище 250 С .
Термін зберігання: 24 місяці від дати виготовлення.
Висновок МОЗ від 11.10.2006 року № 05.03.02-04/48558
 
ТУ У 15.8-30192477-001-2003